gimleveien.blogg.se

Julia, Josefin & Lisa, 19 år. Följ oss och vårat liv i Oslo.

Första inlägget

Publicerad 2012-09-02 01:03:58 i Allmänt

Hej och välkomna hit!
Här kommer ni kunna följa tre gotländska tjejers liv i Oslo. Vi kommer uppdatera er om vad vi gör om dagarna, våra misstag och felsägningar och hur kul vi tycker livet är.
 
Så, första heldagen i Oslo är nu slut. Startade dagen med att städa och plocka undan i köket efter resterande människor i detta kollektivs nattliga aktivitet. Inte jättekul, men det var glömt så fort vi kom ut på Oslos gator och tog oss till Frognerparken, en jättestor park som ligger bara ett stenkast från vårt boende. Hittade dit helt själva, förvillade oss lite på ett Trikkspår, men ingen skada skedd och vi lade oss lyckliga ned i gräset i parken med en påse sjokoladeboller, alltså vetebullar med choklad i. Fick bevittna två olika norska bröllop samt delar av en flyguppvisning samt solande, flams och en liten tupplur och vips hade tre timmar gått och vi begav oss hemåt där ett styrkepass väntade oss. 
Kvällen spenderade vi vid våra nyfunna vänner Frasse och Emil och deras kompisar Ante och Helena i ett hus vid Nordstrands Bad. Precis beläget vid vattnet och en grillkväll med det läget var en perfekt avslutning på denna dag.
Nu ligger vi trötta i våra sängar och kommer alldeles strax sluta våra ögon för att öppna dem för en ny dag imorgon.
 
/Jossan, Julia & Lisa
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela