gimleveien.blogg.se

Julia, Josefin & Lisa, 19 år. Följ oss och vårat liv i Oslo.

Järnmalmstorget

Publicerad 2012-09-02 19:45:19 i Allmänt

Hejje!
Kan börja med att upplysa er om att ifall vi dör i Oslo så kommer anledningen vara att vi blir påkörda. Trikkspåren går precis överallt och enligt de som vi pratat med så stannar inte trikken för något eller någon. Igår hamnade vi mitt i ett trikkspår och insåg det inte förens efter ett tag att refugen vi stod på var till för trikken. Bilarna är galna och vi är inte de bästa på att se oss för när vi är inne i någon av våra viktiga diskussioner. Men i framtiden ska vi lova att vara mer försiktiga, ni vill nog ha hem oss hela och levande förhoppningsvis.
Våra andra missar vi gör handlar framförallt om felsägningar, bland annat om de olika tågstationerna. Det som motsvarar Stockholms Centralstation här i Oslo heter Jernbanetorget, och dit skulle vi åka igår.. Problemen uppstod dock när vi förväxlade detta med Järnmalmstorget, vi skulle ha biljetter till Järnmalmstorget, vi skulle åka till Järnmalmstorget, vi skulle åka vidare från Järnmalmstorget och vi fattade aldrig varför det skakade på huvuden åt oss och varför de såg ut som frågetecken.. Det insåg vi inte förens vi skulle gå av och Jernbanetorget var stationen..
 
Annars är allting bra, men vi börjar sakna det svenska lösviktsgodiset, här kostar det 125 NOK/kg. Blev nästan lite tårögda när vi såg det.. Så om någon av er kära vänner får för er att besöka denna fantastiska stad så ber vi på våra bara knän att ni köper med ett par kilo till oss..
 
Igår kom det nya hyresgäster hit till kollektivet, ett trevligt svenskt par och vi är nöjda över deras renlighet.. Haha.
 
Imorgon ska vi skaffa norska personnummer och bankkort sedan ska vi iväg på lite intervjuer.
 
Hoppas ni har det bra hemma i regnet, Oslo bjuder på sol och 17-19 grader!
 
Pussar från oss!
 
Lite strech efter dagens träningspass..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela