gimleveien.blogg.se

Julia, Josefin & Lisa, 19 år. Följ oss och vårat liv i Oslo.

ljuvliga fredag

Publicerad 2012-09-07 17:14:31 i Allmänt

Lunchen blev god, som alla andra måltider vi lagar. Briljerar i köket här på Gimleveien 17 B! 
Hann dela ut ett gäng CV:n förut och blev ett par vantar rikare, och liiiite smink. Jobbigt det här med att vi hittar shopping här i Oslo, men vi handlar bara billiga saker.
Lyckades även göra ett par kap inne på Coop.. Tacoprodukter för endast 10 NOK, och hör och häpna, 400 gram chips för 21 kronor! Lite kul att vi inte fann några priser så vi tog en påse och påväg fram till kassan diskuterade vi hur vi skulle göra, vilket pris var accepterat osv.. Vi bestämde oss för att under 35 var helt okej, och om den kostade mindre än 25 skulle vi springa och hämta en till påse, fast vi sa att under 25 kostar den ALDRIG. Nåväl, vi lassade upp varorna på bandet, jag fick vara prisvakt (hålla koll på vad chipsen kostade) och när 21 NOK kom upp sägr jag till kassörskan att hon kan slå in två påsar. Hon skrattar lite och scannar påsen igen och vi tre gick lyckliga ut ur butiken med billiga chips och tacoskal. 
 
Vi firade det, och även att jag & Lisa nu oxå fått jobb med varsin bolle med choklad, trodde vi.. Lisas var russin i och stackarn blev nästan tårögd så mamma Jossan fick vara lite schysst och byta. Men som sagt, mycket att fira efter denna ljuvliga fredag!
 
Och juste, finns ännu en sak att fira. Ikväll bokar våra älskade småsystrar sina biljetter för sin Oslovisit under höstlovet, tre lyckliga storasystrar kommer att stå på perrongen och välkomna dem små hjärtanen!
 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
Kramis från Jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela