gimleveien.blogg.se

Julia, Josefin & Lisa, 19 år. Följ oss och vårat liv i Oslo.

long time, no see

Publicerad 2012-09-22 13:46:05 i Allmänt

Hej!
Nu var det ett tag sen vi skrev och berättade om vår vardag.. Ska försöka uppdatera er om vad som hänt den senaste veckan iallafall..
 
Jag & Lisa började jobba på riktigt i måndags, har nu knackat dörr i en vecka och lyckats få in varsitt sälj. Inte någon toppprestation men helt klart godkänt av dessa två alldeles för snälla flickorna.. 
Julia, eller ja egentligen alla tre har haft finbesök av Roger sen i måndags. Det innebar färdiglagad lyxmiddag varje kväll hela veckan. Tror att det mest tränat om dagarna men även sprungit på en del lägenhetsvisningar eftersom vi nu har bestämt oss för att flytta härifrån. Vi är inte några "kollektiv-flickor" om man säger så, och vi bara längtar efter något eget. 
 
Denna helg jobbar Julia natt både fredag och lördag, jag & Lisa har inget bestämt, vi lär hamna i våra sängar med varsin dator och Desperate Housewifes och Gossip Girl. Det är den nya kvällsunderhållningen, och det är absolut inget jag klagar på. 
 
Hoppas nu haft en bra vecka och att ni får en ännu finare helg!!
 
Pussar och kramar

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-09-23 15:35:01

Hoppas att ni hittar någon bra och "billig" lägenhet. Kram Fredrik o Viktor.

Postat av: Fredrik

Publicerad 2012-09-23 17:45:18

Hoppas ni kan hitta någon billig och bra lägenhet. Kram Fredrik o Viktor

Postat av: Mamma Nettan

Publicerad 2012-09-25 21:54:39

Hej på er! Fina bilder ni lagt ut. Nu är det inte så länge tills ni får träffa era kära småsystrar. Förstår att ni har det bra även om boendet inte är det allra bästa. Va rädda om er finisar. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela